top of page

Vippeextensions

Naturlig korte vipper? Lei av maskara? Ønsker du noe som alltid ser fint ut og gir deg mer enn dine naturlige vipper kan og ser bedre ut enn maskara, men fortsatt naturlig? Ja selv med alle de kravene kan du faktisk få det du ser etter, med vippeextensions. 

 

Du tenker kanskje med en gang på tette, alt for lange volum vipper, som en gang var trenden? Den tid er heldigvis over og nå kan man faktisk få de så naturlige at du vil nesten ikke vil tro at de er falske! 

 

The Brow leverer kun det beste når det gjelder det vippene dine trenger. Derfor får du vipper som er spesialdesignet for deg. Den naturlige vippen vil tåle vekten av den falske fordi den er riktig lengde, og ikke for tung. Det betyr at din naturlige lengde bestemmer hvor lang den falske kan være. Alt dette er for å passe på å bevare helsen til dine naturlige vipper slik at de ikke blir skadet av de falske. Da kan du med god samvittighet gå med vippeextensions over en lengre tid. 

 

«Derfor får du vipper som er spesialdesignet for deg.»

Er du usikker på hva du skal velge? Her er noen betegnelser det kan være greit å kunne når du ser på bilder for å finne ut hvilken stil du liker best.

Klassisk= Hovedsakelig Forlengelse og tydeligere markerte vipper. Du får 1 extension på 1 naturlig vipp, ingen fler vipper enn det du har naturlig. 

 

Hybrid= Kombinasjon av klassisk og volum vipper. For deg som vil ha litt fler vipper enn det du har naturlig eller for å fylle igjen små hull. 

 

Volum= Flere extensions på 1 naturlig vipp. Mer fylde og volum enn klassiske. Kan gi en fin maskara effekt. 

Det er lett å overdrive volumvipper slik at det ikke lenger ser naturlig ut. Men det får du altså ikke på The Brow!

 

2D,3D osv.= tallet står for antall extensions per naturlig vipp. 

 

Se priser i online booking.

bottom of page