top of page

Brow Lamination

Vokser brynshårene dine nedover, vil de ikke legge seg slik du vil, vil du ha bryn som ser fyldigere og mer fluffy ut? Alt dette og enda fler grunner finnes det for å ta Brow Lamination. Du får frem så mye mer av brynet enn det kan se ut som du har fra før. Ofte har man mer hår enn man tror, de bare ligger alle i en retning som får de til å se tynnere ut. Når du da får børstet alle hårene i ønsket retning så får man endelig sett hvor fyldige de egentlig kan være. Behandlingen utføres alltid sammen med Brynsforming med farge, det er da Brow Lamination ser best ut. 

 

For å få til den effekten så bruker man en permanent-krem. Også kalt laminerings-krem. Det foregår en kjemisk behandling av hårstrået som tillater oss å forme retningen av brynshårene slik vi ønsker det. Først myknes håret, formes, og til slutt fikseres håret. Det gjøres med en nøytraliserende krem som også tilfører fukt og næring til håret. Men behandlingen kan uansett etterlate håret litt tørt og strippet for naturlige oljer. Derfor er det viktig at du smører brynene dine med Castor olje hver eneste kveld så lenge du har laminerte øyenbryn.

 

Dersom du ønsker å fortsette å laminere brynene dine er det med 6-8 ukers mellomrom du kan ta behandlingen. 

Kom i mellomtiden til en oppfølgingstime etter ca. 3-4 uker for å forme og farge brynene dine slik at de alltid ser ryddige og fine ut. 

«For fyldige, fluffy bryn.»

bottom of page