BROW LAMINATION
Brow lamination eller brynslaminering som det kalles på norsk er en strukturbehandling for brynshårene. Det stammer fra klassisk “permanent” som man bruker for å få krøller i håret. Under behandlingen brukes forskjellige produkter for å mykne opp hårene og sette de i en ny fasong. Du kan få ett resultat som varierer fra striglet til bushy, utrykket som passer deg tilpasses hver enkelt kunde og vi snakker om dette på timen.
 
Brow lamination er ett kjempe fint alternativ til microblading og andre lignende løsninger for ett fyldigere bryn, men man må ha hår i brynet for at det skal funke. Dersom du ikke har nok hår å jobbe med anbefaler vi Powder Brows. Det er også veldig fint med en kombinasjon av Powder Brows og Brow Lamination, da får du ett ferdig sminket bryn med ekstra fylde i hårene.
 
Brow Lamination behandlingen i seg selv tar ikke mer enn én time, men du må gjøre litt etterbehandling selv. 
 
DO’S AND DONT’S
 
Brow Lamination er en type behandling som vil ha varierende resultat utifra hvordan brynene blir tatt hånd om i etterkant av behandlingen. 
 
Det er viktig at du følger disse punktene for best mulig resultat og for å beholde integriteten i brynshårene. 
 
  • Ikke la brynene bli våte i løpet av de første 24 timene etter behandlingen er utført. Det vil føre til krusete hår og at du mister effekten av “løftet”. Dette inkluderer svette, badstue, svømming etc.
  • Bruk en oljebasert sminkefjerner hvis du velger å bruke sminke på de. Dette gjelder også selv om du kun bruker en brynsgelé. 
  • Etter de første 24 timene hvor de ikke skal bli våte, så kan du dusje og vaske ansiktet som normalt. MEN det er veldig viktig at du børster de opp i formen du liker når de fortsatt er våte og lar de lufttørke slik. Hvis ikke ender du med bustete vanskelige bryn. 
  • Smør de hver kveld med næringsgivende olje. Dette kan være kokos olje, argan olje eller castor olje. Jeg anbefaler sterkt castor olje, da denne samtidig øker hårveksten generelt i brynet og tilfører mye næring til hårene. 
 
PRIS
850kr