top of page

Powder Brows

Er du lei av å tegne opp brynene dine hver dag? Ønsker du en farge og fasong som holder seg uansett om du trener, bader eller sover? Da er kanskje powder Brows noe for deg. 

 

Du får ett lett pudrete sminket resultat som over 3-5 år vil forsvinne helt hvis du ikke opprettholder fargen. Du bør komme for en oppfriskning etter ca. 1-2 år hvis du ønsker å fortsette å ha powder Brows. 

 

Behandlingen går over 2 besøk. Første gangen setter vi av 3 timer hvor vi tegner opp først, så får du bedøvelseskrem og til slutt gjør vi selve «tatoveringen». Det er legges mye mer overfladisk i huden enn en tradisjonell tatovering, men det er det ordet som forklarer teknikken best.

 

Så er det ca 2 uker med etterbehandling som du gjør hjemme selv, vasking og smøring med krem. Du vil flasse litt i løpet av denne tiden. 

 

Du går ut av salongen med relativt mørke bryn, i forhold til den fargen du vil ende opp med ril slutt. Fargen kommer til å lysne opptil 40% under den tiden hvor de gror, og  senere skal du tilbake etter 6 uker for en touch up hvor vi går over det som trengs for å gjøre de helt komplett! Det hender de gror ujevnt eller får noen lysere/mørkere områder som må jevnes ut, det rettes også da opp i på touch up timen.

 

Jeg gjør de alltid heller for lyse etter første behandling enn for mørke slik at vi har noe spillerom på touch up timen.  Etter touch up timen vil du gå igjennom samme etterbehandling som første gangen. Smøring og vasking hver morgen og kveld. 

Brynene må beskyttes fra direkte sol de første 4 ukene etter behandling. Derfor kan det for noen være lurt å ta det på høst/vinter halvåret. 

Du kan ikke ta Powder Brows dersom du er gravid eller ammende. 
Du må være over 18 år.

Du kan ikke gå på f.eks blodfortynnende medisiner eller lignende.

Dersom du har en form for kosmetisk tatovering i brynet fra før (f.eks microblading, pmu m.m) så kan jeg ikke garantere at jeg kan ta powder brows på deg. Send meg isåfall ett bilde på mail så kan jeg se om det er mulig å gjøre det fint. 

All booking av powder brows må skje over mail. Ønsker du time kan du sende meg en mail med svar på om du utfyller kravene nevnt over. Mail adressen er erle@thebrow.no.

«Stå opp med ferdig sminkede bryn, hver dag.»

bottom of page