POWDER BROWS
 
Er du lei av å tegne opp brynene dine hver dag? Ønsker du en farge og fasong som holder seg uansett om du trener, bader eller sover? Da er kanskje powder Brows noe for deg. 
 
Du får ett lett pudrete sminket resultat som over 3-5 år vil forsvinne helt hvis du ikke opprettholder fargen. Du bør komme for en oppfriskning etter ca. 1-2 år hvis du ønsker å fortsette å ha powder Brows. 
 
Behandlingen går over 2 besøk. Første gangen setter vi av 3 timer hvor vi tegner opp først, så får du bedøvelseskrem og til slutt gjør vi selve «tatoveringen». (det er mye mer overfladisk i huden enn en tradisjonell tatovering, men det er det ordet som forklarer teknikken best).
 
Så er det ca 2 uker med etterbehandling som du gjør hjemme selv, vasking og smøring med krem. Så vil du flasse litt ila. denne tiden også. 
 
Du går ut av salongen med relativt mørke bryn, i forhold til den fargen du vil ende opp med til slutt. Fargen kommer til å lysne opptil 40% under den tiden hvor de gror, og  senere skal du tilbake etter 6 uker for en touch up hvor vi går over det som trengs for å gjøre de helt komplett! Det hender de gror ujevnt eller får noen lysere/mørkere områder som må jevnes ut.
 
Jeg gjør de alltid heller for lyse etter første behandling enn for mørke slik at vi har noe spillerom på touch up timen. Etter touch up timen vil du gå igjennom samme etterbehandling som første gangen. Smøring og vasking hver morgen og kveld. 
 
Her er hele listen med etterbehandling, og du må kjøpe et par ting på apoteket så det kan være greit å få i orden på forkant av timen. 
Du må kjøpe Bepanthen krem, Barnengens flytende såpe og Mesoft eller lignende tørre engangskluter for å tørke brynene med. 
 
Vask de forsiktig med sirkelbevegelser bare med vann når du kommer hjem og trykk forsiktig vannet vekk med en tørr engangsklut. 
 
Vask igjen i kveld, denne gangen bruker du et par dråper av såpen og skum det opp mellom fingrene før du forsiktig vasker med sirkelbevegelser på brynene. Skyll godt! 
Trykk det tørt igjen med en ny engangsklut.
Smør så med rene fingere ett tynt lag med krem. 
 
Gjenta dette morgen og kveld hver dag de neste 2-3 ukene. Og smør krem med rene fingere 1-2 ganger i tillegg i løpet av dagen. 
 
Når du sminker deg må du være forsiktig rundt brynene. 
Ikke bruk sminkefjerner på de. 
 
Alt skrevet over gjelder de første 2 ukene etter behandling.
 
Unngå sol den første måneden. Bruk hatt og solkrem. Etter den første måneden holder det med solkrem med så høy faktor som mulig. Gjerne sunblock! Kjøp deg en solkremstift som du kan ha i veska for enkel påføring når som helst. Sminke med solfaktor i er ikke bra nok. 
 
Ingen hard trening den første uken.