The Brow behandler hver kunde med fokus på å fremheve og forbedre dine naturlige bryn. Brynene du er født med er ikke alltid slik du vil ha de, men de kan defineres og farges til de leverer akkurat det uttrykket du ønsker. Jeg tror ikke på det å ha en "mal" for bryn som skal passe til alle, for ingen av oss er like. Derfor pleier jeg å si "dine bryn, men bedre", det er hva du får hos meg. 

Brynsforming er min signaturbehandling og er hva jeg anbefaler alle å gjøre i første omgang. Jeg bruker voks, farge og pinsett for å gi brynene dine det aller beste resultatet.

 

Uansett om du har mye eller lite hår finner vi ut hvor bra dine egne bryn kan bli først. Hvis du fortsatt ønsker mer definisjon, eller det å slippe å tegne de opp hver morgen så er Powder Brows ett bedre alternativ.

Har du en form du er misfornøyd med? Eller kanskje du overnappet brynene dine på 90-tallet? Ikke fortvil!

Legg vekk pinsetten og la de gro i minst 3 uker før du kommer til meg. For å fremme hårveksten der de kanskje har sluttet å vokse, eller bare for å få det til å gå raskest mulig, så anbefaler jeg Castor oil. Det er en naturlig olje som fremmer hårvekst og som får liv i hårsekker som ligger inaktive.

© 2023 by The Brow. 

ADRESSE

Nedre Storgate 11​

3015, Drammen 

Inngang fra Schwenckegata

ÅPNINGSTIDER

 

Man-fre: 12-18

KONTAKT

 

Tlf: 46515491
Mail: erle@thebrow.no

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon