BRYNSFORMING
The Brow behandler hver kunde med fokus på å fremheve og forbedre dine naturlige bryn. Vi tror ikke på det å ha en "mal" for bryn som skal passe til alle, for ingen av oss er like. Derfor pleier vi å si "dine bryn, men bedre", det er hva du får hos oss på The Brow. 
Brynsforming er vår signaturbehandling og er hva vi anbefaler alle å gjøre i første omgang. Vi bruker voks, farge og pinsett for å gi brynene dine det aller beste resultatet.
 
Uansett om du har mye eller lite hår finner vi ut hvor bra dine egne bryn kan bli først. Hvis du fortsatt ønsker mer definisjon, eller det å slippe å tegne de opp hver morgen så er Powder Brows ett bedre alternativ.
Har du en form du er misfornøyd med? Eller kanskje du overnappet brynene dine på 90-tallet? Ikke fortvil!
Legg vekk pinsetten og la de gro i minst 3 uker før du kommer til meg. For å fremme hårveksten der de kanskje har sluttet å vokse, eller bare for å få det til å gå raskest mulig, så anbefaler jeg Castor oil. Det er en naturlig olje som fremmer hårvekst og som får liv i hårsekker som ligger inaktive.
Er du veldig misfornøyd og vil ha orden på de med en gang? Da kan du komme også får vi ryddet opp så mye som mulig mens vi fortsatt sparer hår der det trengs. 

Pris:
650kr første gang.
450kr ved oppfølging innen 3-4 uker.